Aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę, ta strona korzysta z plików cookie. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na używanie przez nas plików cookies. Opublikowaliśmy nową politykę dotyczącą plików cookies, z której warto dowiedzieć się więcej na temat plików cookies, których używamy. View Cookies Policy.
  • -35%
    Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
    Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
    Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
    Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

    Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

    Opinia (0)
    32,44 zł
    49,90 zł
    Zniżka 35%
    Z Podatkiem
    Polityka zwrotów: 14
    Dostawa 1-3 dni
    Produkt w magazynie

    Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli.

    Książka „Jak leczyć się czekoladą” autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claude’a Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie

    Ilość :
    Otrzymasz 32.4 Punktów NAGRODY przy zakupie co najmniej 1. produktu. Nagrodę można wykorzystać do opłacenia kolejnych zamówień, zamienić na kod rabatowy lub kupon. Aby skorzystać z NAGRODY należy zarejestrować nowe KONTO KLIENTA lub zalogować się na już istniejące. Chcesz wiedzieć więcej? - sprawdź nasz PROGRAM LOJALNOŚCIOWY FAMILIS!
    Blisko
    Write your review

    Testowa tabela rozmiarów - size chart content - Size/Chart/Table

    • Polityka prywatnośćiPolityka prywatnośći - Dbamy o Twoją prywatność. Tutaj znajdziesz informacje dot. zasad przetwarzania danych osobowych.
    • Zasady dostawyZasady dostawy
    • Regulamin zwrotówRegulamin zwrotów - Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. 14 DNI NA ODSTĄPIENIE OD UMOWY BEZ PODANIA PRZYCZYNY.

    Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli.

    Książka „Jak leczyć się czekoladą” autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claude’a Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie, dzięki której poznajemy:

      -  pochodzenie i historię magicznego owocu drzewa kakaowego, zbieranego w lasach tropikalnych, skąd został sprowadzony do Europy przez odkrywców Nowego Świata;
      -  zalety czekolady, popularnej wśród rdzennej ludności Ameryki i bardzo szybko docenionej także na wielkich europejskich dworach królewskich, a nawet w Watykanie;
      -  porady zdrowotne;
      -  rytuał przygotowania i picia czekolady oraz właściwości aromatyzujących ją naturalnych dodatków;
      -  sposób wyrobu czekolady, w tym czekolady organicznej;
      - szczegółowe informacje na temat czekoomegi, czyli czekolady z dodatkiem dobroczynnych kwasów tłuszczowych omega, znacząco wzmacniających walory odżywcze czystej czekolady.

    Autorzy doradzają też jak nauczyć się odróżniać prawdziwą czekoladę od jej licznych podróbek.

    Obowiązkowa lektura, nie tylko dla medyków!

    Autor: prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

    Wydawnictwo AA

    Opis

    Wydawnictwo
    AA
    Oprawa
    Twarda
    Format
    170 x 240 mm
    Ilość stron
    208
    ISBN
    978-83-7864-079-0
    Autor
    prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
    Tytuł oryginału
    Jak leczyć się czekoladą
    Rok wydania
    2020
    Kod EAN
    9788378640790

    Brak recenzji użytkowników.

    Napisz swoją opinię
    Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

    Zobacz także

    Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

    Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

    32,44 zł
    49,90 zł
    Zniżka 35%
    Z Podatkiem
    Polityka zwrotów: 14
    Dostawa 1-3 dni