Twoja przeglądarka nie obsługuje JavaScript lub go wyłączyłeś. Większość funkcji nie będzie działać, więc włącz obsługę JavaScript!
Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
View all images
Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania? Skontaktuj się z nami.
close

Szybki kontakt

Tytuł wiadomośći (Opcjonalnie)

Wpisz swoje imię (Wymagane*)

Wpisz swoje nazwisko (Opcjonalnie)

Numer kontaktowy (Opcjonalnie)

Wpisz swój adres e-mail (Wymagane*)

Treść wiadomości (Wymagane*)

Tylko jedna odpowiedź jest prawdziwa! Odpowiedz Tak lub Nie.

 

Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

Opinia (0)
32,44 zł
49,90 zł
Zniżka 35%
Z Podatkiem
Polityka zwrotów: 14
Dostawa 1-3 dni
Produkt w magazynie

Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli.

Książka „Jak leczyć się czekoladą” autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claude’a Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie

Ilość :
Otrzymasz 32.4 Punktów NAGRODY przy zakupie co najmniej 1. produktu. Nagrodę można wykorzystać do opłacenia kolejnych zamówień, zamienić na kod rabatowy lub kupon. Dowiedz się więcej aby w pełni wykorzystać PROGRAM LOJALNOŚCIOWY I PARTNERSKI FAMILIS I zajrzyj na nasz BLOG!
Zamknij
Write your review

Testowa tabela rozmiarów - size chart content - Size/Chart/Table

  • Polityka prywatnośćiPolityka prywatnośći - Dbamy o Twoją prywatność. Tutaj znajdziesz informacje dot. zasad przetwarzania danych osobowych.
  • Zasady dostawyZasady dostawy
  • Regulamin zwrotówRegulamin zwrotów - Kupuj i sprawdź spokojnie w domu. 14 DNI NA ODSTĄPIENIE OD UMOWY BEZ PODANIA PRZYCZYNY.

Spożywanie prawdziwej czekolady jest zalecane ze względu na wspaniałe bogactwo występujących w niej mikroelementów, minerałów, witamin i polifenoli.

Książka „Jak leczyć się czekoladą” autorstwa prof. medycyny Henriego Joyeux i mistrza czekoladnictwa Jeana Claude’a Bertona jest prawdziwą encyklopedią wiedzy o czekoladzie, dzięki której poznajemy:

  -  pochodzenie i historię magicznego owocu drzewa kakaowego, zbieranego w lasach tropikalnych, skąd został sprowadzony do Europy przez odkrywców Nowego Świata;
  -  zalety czekolady, popularnej wśród rdzennej ludności Ameryki i bardzo szybko docenionej także na wielkich europejskich dworach królewskich, a nawet w Watykanie;
  -  porady zdrowotne;
  -  rytuał przygotowania i picia czekolady oraz właściwości aromatyzujących ją naturalnych dodatków;
  -  sposób wyrobu czekolady, w tym czekolady organicznej;
  - szczegółowe informacje na temat czekoomegi, czyli czekolady z dodatkiem dobroczynnych kwasów tłuszczowych omega, znacząco wzmacniających walory odżywcze czystej czekolady.

Autorzy doradzają też jak nauczyć się odróżniać prawdziwą czekoladę od jej licznych podróbek.

Obowiązkowa lektura, nie tylko dla medyków!

Autor: prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

Wydawnictwo AA

Opis

Wydawnictwo
AA
Oprawa
Twarda
Format
170 x 240 mm
Ilość stron
208
ISBN
978-83-7864-079-0
Autor
prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton
Tytuł oryginału
Jak leczyć się czekoladą
Rok wydania
2020
Kod EAN
9788378640790

Brak recenzji użytkowników.

Napisz swoją opinię
Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

Zobacz także

Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

Jak leczyć się czekoladą – prof. Henri Joyeux, Jean Claude Berton

32,44 zł
49,90 zł
Zniżka 35%
Z Podatkiem
Polityka zwrotów: 14
Dostawa 1-3 dni